Afwerking

Wij gebruiken enkel de beste afwerkingen

Afwerking parketvloer

U bent net klaar met het leggen van nieuwe hardhouten vloeren, en u bent blij met het resultaat? Vergeet daarna de afwerking niet, zodat u lang van uw mooie vloer kunt genieten. Een goede afwerking zorgt ervoor dat uw houten vloer er jarenlang als nieuw uitziet.

✔️ Ongeëvenaarde duurzaamheid
✔️ Uitstekende hechtingseigenschappen
✔️ Goed bestand tegen chemische stoffen en strepen
✔️ Kan na 12 uur volledig worden belopen

✔️ Bescherming en kleuring in 1 laag
✔️ 40 kleuren
✔️ Laag verbruik & ecologisch
✔️ Gebruiksvriendelijk

Hoe ga je te werk bij de afwerking van je parket?

Voordat u met de afwerking kunt beginnen, is het van groot belang dat uw parket goed geschuurd is. Voordat u de nieuwe beschermende laag aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat alle vorige beschermende coatings zijn verwijderd, zodat de nieuwe coating goed in het hout kan doordringen. U kunt olie of vernis gebruiken om uw parketvloer af te werken.

Wilt u uw parket oppoetsen?

Nadat u uw parket hebt laten oliën en polijsten, behouden uw vloeren hun natuurlijke uitstraling. Omdat de olie diep in de vloer dringt, blijft de houten vloer ademen terwijl hij goed wordt gevoed.

Wij hebben verschillende soorten olie beschikbaar, zodat u er zeker een vindt die perfect aan uw behoeften voldoet.

Of laat je je parket liever vernissen?

Als u vernis gebruikt om het parket af te werken, kunt u er zeker van zijn dat uw vloer op de best mogelijke manier beschermd is tegen water Omdat vernis niet in het hout dringt, legt het er alleen een beschermende laag overheen. Met deze methode krijgen vuil en krassen geen kans. Vergeet echter niet dat uw vloer er uiteindelijk iets anders uit zal zien dan voordat u het vinyl aanbracht.

Wij hebben ook verschillende soorten vernissen in ons assortiment. Ontdek welke vernissen het meest geschikt zijn voor uw houten vloer en kies snel de juiste!

Laat de afwerking over aan een professional

U hoeft geen vakman in te huren om uw vloer af te werken, maar het is toch een goed idee om er een in te schakelen. Op die manier bent u er 100% zeker van dat uw parket de juiste bescherming krijgt.

Wilt u uw parket beschermen en door een vakman laten oliën? Dan kunnen wij u helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hand geschraapt houten vloeren hebben niet meer onderhoud dan andere soorten van olie vloeren. (Voorbeeld vloer met de hand geschraapt.) Geborsteld borstelen van het oppervlak benadrukt de natuurlijke textuur van het hout, de vloer krijt een 3d effect.

Om een betere beslissing te nemen bij het kiezen van een nieuwe houten vloer.

Van tijd tot tijd moet de vloer worden schoongemaakt door hem af te vegen en opnieuw in te oliën.

Met de nieuwe technologie op het gebied van waterafstotende producten verschilt het dagelijks onderhoud weinig van vegen en/of stofzuigen en af en toe de vloeren met een licht vochtige doek schoonmaken.